Две златни отличия спечели Пощенска банка в Годишните награди Employer BrandingAwards 2022, организирани

...
Две златни отличия спечели Пощенска банка в Годишните награди Employer BrandingAwards 2022, организирани
Коментари Харесай

Пощенска банка триумфира с две златни отличия в конкурса Employer Branding Awards 2022

Две златни оценки завоюва Пощенска банка в Годишните награди Employer BrandingAwards 2022, проведени за пети път у нас от b2b Media. Банката завоюва първо място в категорията „ Excellence in Teamwork “, която се връчва за първи път и отличава иновативните решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип. Златното отличие в категория „ Employer Branding Idea “ също беше присъдено на Пощенска банка и донесе на финансовата институция следващото самопризнание за стратегическия й метод в ангажирането на чиновниците, като част от одобряването на работодателския бранд. 

Двете награди превърнаха Пощенска банка в един от огромните спечелили на церемонията по връчването на Годишните награди Employer Branding Awards 2022 и отличиха усилията й за изграждането на имиджа и известността на работодателската марка, управление на гении и устойчивите вложения в екипа. Финансовата институция завоюва в конкуренция с над 100 компании в две от най-оспорваните категории. 

„ Изключително сме щастливи, че нашата банка още веднъж се отличи като топ шеф, съвременен водач на пазара с новаторски метод и смела визия, разрастващ корпоративната ни просвета към този момент 30 години. Двете златни награди за следващ път потвърждават, че Пощенска банка е еталон и иноватор, тъй като сме стимулирани, водени от нашия новаторски дух и предпочитание да постигнем удовлетвореност на клиентите “, разясниха от Пощенска банка.

Годишните призове на b2b Media отличават бизнеси и персони за достижения в региона на построяването и одобряването имиджа и известността на работодателския бранд. В тези влиятелна конкуренция Пощенска банка три пъти е печелила оценката “Employer of the Year “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР